Play Video

ELYSION PRO by Cocoon Medical

ORVOSI DIÓDALÉZERES SZŐRTELENÍTŐ GÉP

Az év bármely szakában

Dióda lézeres kezelések

Maximális hatékonyság minden bőrtípuson

Biztonságos, Gyors, Fájdalommentes

Miért az Elysion Pro-t válaszd?

Az Elysion Pro egy új generációs diódalézeres professzionális szőrtelenítő eszköz. Az eszköz működési elve egyszerű, a lézer elpusztítja a szőrszálakat és azok gyökerét.

Sokoldalú, nagy teljesítményű platform, amely 4 hullámhosszt ötvöz minden fototípus, hajtípus és testrész kezelésére.

Hogyan működik?

A készülék lézeres impulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint -, amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő megsemmisülését okozzák a bőr károsítása nélkül. Diódalézer lévén a hosszan tartó szőrtelenítés garantált, szemben a kevésbé hatékony lézerekkel, ipl és villanófényes szőrtelenítési módszerekkel.

Orvostechnikai eszköz
100% garancia

USP Technológia

Elysion Pro szőrtelenítés Heves Megyében

A lézer USP (Ultra Rövid Pulzus) technológiával működik. Ez az innovatív technológia lehetővé teszi az ultrarövid, 3 miliszekundumos impulzusok továbbítását a szőrszálba. Ahogy az optimális hőmérsékletet eléri a lézer, a bőr károsítása nélkül károsítja a szőrtüszőt.

Miért komfortosabb az Elysion Pro-val történő kezelés a többi lézeres kezeléshez képest?

Az Elysion Pro kezelőfeje CRYSTAL-FREEZE hűtőrendszerrel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a hűtési rendszer a lézersugárzás okozta hőmérsékletet csökkentse, és tehermentesítse a bőrszövetet.

Ez a rendelkezésre álló legátfogóbb rendszer a piacon. Más gyártóktól eltérő módon védi a bőrt a hőtől. Az impulzuskibocsátások közötti időszakban hűt a fej, hogy a berendezés maximális energiáját tudja a lézerkibocsátásra koncentrálni. A hűtés pedig megakadályozza a bőr túlzott felmelegedését. Lehetővé teszi a kezelt terület előzetes lehűtését azáltal, hogy a kezelőfejet a bőrön csúsztatva, mielőtt minden egyes impulzus után hevülni kezdene a bőr a lézersugártól, lehűti azt.

A technológiával kapcsolatos további kérdéseiddel keress minket bizalommal.

Kapcsolat