DERMASTIR LUXURY

Arany és kaviár hatóanyagú luxuskozmetikumok a megújult bőrért.

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég nevéhez kapcsolódnak. Mind a plasztikai sebészek, mind a bőrgyógyászok által Európa szerte jól ismert márka.
A Dermastir készítményekben peptidek, növekedési faktor, arany- és kaviár hatóanyag található.

A Dermastir Luxury kollekciója olyan kezelési rituálékat kínál, melyek nemcsak látványosan képesek csökkenteni az öregedés jeleit, kisimítják a ráncokat, de emellett javítják a bőr minőségét is, a vízhiányos bőrbe hatóanyagot juttatnak. A Dermastir kezelések a mikrotűs kollagén-indukciós- és sejtmegújító biorezonanciás eljárásokból merítettek ihletet.
Vendégeink 2 kezelési rituáléból választhatnak:

 • Dermastir Gold Touch up

 • Dermastir Classic Spa

A DERMASTIR GOLD TOUCH UP

kezelés menete

A DERMASTIR GOLD TOUCH UP kezelést a 24K gold stamp mikrotűs eszköz és a H53EGF szérum kombinációjával végezzük. A szérum 53 féle összetevővel és növekedési faktorral serkenti gyors megújulásra a bőr sejtjeit, valamint egyszerre tartalmaz rövid- és hosszútávon ható összetevőket.

1.

A DERMASTIR GOLD TOUCH UP kezelés egy konzultációval kezdődik, melyet az esztétikai specialista végez a pácienssel.
A kezelés a bőr alapos tisztításával kezdődik, egy gyengéd, mégis hatékony arctisztító tej segítségével.

2.

A következő lépés a tonizálás, a bőr PH értékének visszaállítása érdekében, majd a speciális, antibakteriális mélytisztítással eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, hogy a kezelés még hatékonyabb legyen. A fájdalom minimalizálása érdekében érzéstelenítőt használunk.

3.

Ezt követi maga a DEMASTIR GOLD TOUCH UP kezelés, a kollagéntermeléshez szükséges tápanyagok, vitaminok, peptidek célzott bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe, 24K aranytűk bőrbe történő beszúrásával. A hatóanyagampulla alapját képező hialuronsav jótékony hatását, 53 hatóanyag teszi teljessé (4 féle peptid, 5 koenzim, 7 féle ásványi anyag, 12 féle vitamin, 24 féle aminosav).

4.

A DERMASTIR GOLD TOUCH UP kezelés utolsó lépése egy hialuronsavas arcmaszk felhelyezése a páciens arcára.
A relaxáló hatás fokozása érdekében a maszk hatóideje alatt nyak, illetve dekoltázs masszázst végzünk egy különleges gyertyaolaj segítségével, amely kellemes, 40 fokos hőmérsékletet tart.
A kezeléshez mind a bőr előkészítéséhez, tisztításához, mind az utóápoláshoz Dermastir termékeit használunk.

Beavatkozás ideje:
kb. 60 perc

(az érzéstelenítés hatóidején túl)

A DERMASTIR GOLD TOUCH UP kezelés eredménye azonnal látható, de a tartós eredmény érdekében egymásra épülő, 2 hetente végezhető kezeléssorozatot ajánlunk, kiegészítve a megfelelő otthoni ápolással.

A DERMASTIR GOLD TOUCH UP kezelés felhasználási területei:

 • Bármely életkorban a bőr hidratálására
 • Fakó, fénytelen, fáradt bőrre
 • Apró ráncok megjelenése esetén
 • Szemkörnyéki apró ráncok kezelésére
 • Nyak bőrének fiatalítására
 • Időszakos bőrfeltöltő, bőrfrissítő kúraként

A DERMASTIR GOLD TOUCH UP
KEZELÉS ELŐNYEI

 • Azonnal látható eredmény
 • A mikrotű elősegíti a kollagéntermeléshez szükséges tápanyagok, vitaminok, peptidek célzott bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe
 • 53 hatóanyag jut a bőrbe
 • Szintentartó kezelés két orvos esztétikai beavatkozás között
 • Arc, nyak dekoltázs vagy kézfej területeken is alkalmazható
 • Kifejezetten ajánlott orvos esztétikai beavatkozások után ill. között, hatóanyag bevitelre és az elvégzett kezelések tartósságának javítására

A DERMASTIR CLASSIC SPA

kezelés menete

A DERMASTIR CLASSIC SPA kezeléseket azoknak ajánljuk, akik idegenkednek a tűtől, de szeretnék azonnali, látványos eredményeket megtapasztalni.
A DERMASTIR CLASSIC SPA kezelés során ugyanis a H53EGF szérumot ultrahang segítségével juttatjuk az arcbőrbe, így az eljárás teljesen fájdalommentes, és nem kell számolni felépülési idővel.

1.

A DERMASTIR CLASSIC SPA kezelés egy konzultációval kezdődik, melyet az esztétikai szakember végez a pácienssel.

2.

A konzultációt követően a páciens fekvő pozícióba helyezkedik, majd a bőr alapos tisztítása következik, gyengéd, mégis hatékony arctisztító tej segítségével.

3.

A következő lépés a tonizálás, a bőr PH értékének visszaállítása érdekében, majd a speciális, antibakteriális mélytisztítás, eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, hogy a kezelés még hatékonyabb legyen.

4.

Ezután az esztétikai szakember felviszi a szérumot a páciens bőrére, majd az ultrahang segítségével beviszi a hatóanyagot a bőr mélyébe. Az ultrahang és a szérum hatására a ráncok már az első kezelést követően csökkennek, az arcbőr ragyogóvá és élettel telivé válik. A hatóanyag-ampulla alapját képző hialuronsav jótékony hatását, ebben az esetben is 53 hatóanyag teszi teljessé (4 féle peptid, 5 koenzim, 7 féle ásványi anyag, 12 féle vitamin, 24 féle aminosav).
A kezeléshez mind a bőr előkészítéséhez, tisztításához, mind az utóápoláshoz Dermastir termékeit használunk.

A DERMASTIR CLASSIC SPA kezelés eredménye azonnal látható, a hatóanyagok egy része pedig 1-2 héttel a kezelés után épül be a bőrbe.

Beavatkozás ideje:
kb. 60 perc

A DERMASTIR CLASSIC SPA
KEZELÉS ELŐNYEI

 • Azonnal látható eredmény
 • Az ultrahang helyettesíti a mikrotűt azok számára, akik idegenkednek a tűtől
 • Teljesen fájdalommentes, kényeztető kezelés
 • Nincs felépülési idő, nincs kipirosodás
 • 53 hatóanyag jut a bőrbe
 • Erős hidratálás
 • Hatékony hatóanyagbevitel