GlamSkin Medical Gyöngyös

Orvosi diódalézeres szőrtelenítés Nőknek és Férfiaknak.

Végleges szőrtelenítés Gyöngyösön

Szalonunk fő profilja a Cocoon Medical orvostechnikai eszközök piacvezető gyártójának egyik legkorszerűbb diódalézeres szőrtelenítő berendezésével, az Elysion-Pro-val történő végleges szőrtelenítés meghonosítása Gyöngyösön.

Szinte minden nő és férfi életében gondot okoz a nemkívánatos szőrszálak időről-időre történő eltávolítása. Mi erre a problémára nyújtjuk az eddig ismert leghatékonyabb, világszínvonalú megoldást. Aki ellátogat hozzánk, nem csak ezen problémájától szabadulhat meg végleg, hanem búcsút mondhat az irritált bőrnek, a szőrbenövések okozta fájdalomnak, vagy netán az ebből eredő lelki problémáknak. Többé nem jelent gondot, egy fedetlen láb, kar vagy hát!

A GlamSkin Medical Gyöngyös belvárosában garantálja a kiemelt ügyfélkezelést, maximális diszkréciót, prémiumminőségű és sikergaranciás kezelést, mindezt luxus környezetben.

Légy önmagad legjobb változata

Ismerj meg minket!

A GlamSkin Medical megálmodásakor arra törekedtünk, hogy egy elegáns, de mégis barátságos környezetet teremtsünk, egy olyan helyet, ahol egy életre szóló élményt tudunk nyújtani. Számunkra nem volt kérdés a magas színvonal fontossága, éppen ezért olyan exkluzív színvonalú, prémium szolgáltatást kínálunk, amivel hozzájárulunk az ide látogatók szépségének és egészségének megőrzéséhez.
Gabanyecz Szilvia - Alapító

Videó vélemények