Gyöngyösön és vonzáskörzetében egyedülállóként csak nálunk!

Az alakformálás területén a körfogat-csökkentésen és a bőrfeszesítésen túl a leggyakrabban jelentkező problémát a cellulit és a striák megjelenése jelenti.

Azoknak a vendégeknek, akik komplex, hatékony, biztonságos megoldást keresnek ezen problémákra, egy forradalmian új, nagyon hatékony, műtétmentes kezelési módszert tudunk kínálni. Ez a technológia a Venus család legújabb fejlesztése, a Venus Legacy.

A Venus Legacy™a világon az első és egyetlen FDA*által jóváhagyott, orvostechnikai tanúsítvánnyal rendelkező, nem-invazív eszköz, amely 4D® technológiával működik.

A multipoláris rádiófrekvenciát, a pulzáló mágneses mezőt és a VariPulse™ (szabályozható, pulzáló vákuum) technológiákat együtt alkalmazza, mindezt precízebbé téve a beépített hővisszacsatolású RealTime technológiával. Ezáltal a Venus Legacy™ biztonságos, fájdalommentes és a legkiválóbb eredményt nyújtó kezelés. A Venus Legacy valóban forradalmasította a testformálást.

A VENUS LEGACY™ A LEGMODERNEBB MEGOLDÁS
A MAKACS ZSÍRPÁRNÁK, A NARANCSBŐR ÉS TOKA ELTÜNTETÉSÉRE,
BŐRFESZESÍTÉSRE ARCON ÉS TESTEN.

Mi a Venus Legacy™ és hogyan működik?

A Venus Legacy™ a legjobb lehetőség a makacs zsírpárnák és a narancsbőr, toka eltüntetésére, bőrfeszesítésre arcon és testen.

A világon egyedülálló működési elv

1. multipoláris rádiófrekvencia

2. pulzáló elektromágneses mező

3. szabályozható, pulzáló vákuum
egymást erősítő hatását ötvözi, melynek révén egy egyedülállóan hatékony, biztonságos és fájdalommentes alakformáló kezelésre ad lehetőséget. A kezelés során a kontrollált hőbevitel hatására a mélyben élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a sejtek biokémiai aktivitása, a vér- és nyirokkeringés, valamint felszabadulnak a lerakódott méreganyagok és az új erek képződése révén javul az oxigenizáció.

A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük, a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata jelentősen csökken, a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, rózsásan üdévé válik és jelentősen mérséklődnek a narancsbőrös tünetek.

Mire használható arcon és testen?

Arcon

feszesítés
orca lifting
toka kezelés
szem körüli ráncok csökkentése
szem alatti sötét karikák, petyhüdtség, ödéma kezelés
szemöldök megemelése (Eyebrow lift)
mélyebb ráncokat eltávolítása
finom ráncok enyhítése

Mire használható arcon és testen?

Testen

cellulit kezelés, narancsbőr kezelés
zsírbontás, alakformálás
petyhüdt bőr, pl. fogyással, szüléssel, öregedéssel járó megereszkedett bőr feszesítése
kar, térd és kézfej feszesítés
fiatalosabb bőr
comb és popsi emelés
heg, stria kezelés

Milyen eredményre lehet számítani?

A Venus Legacy egy non-invazív (tű és szike nélküli) és fájdalommentes kezelés, zsírbontó, cellulit csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén, kúraszerű alkalmazásával nagyobb és kisebb területeken is fantasztikus, azonnal látványos és tartós eredmények érhetők el.

A személyre szabott ingyenes konzultáció során egyedi kezelési tervet állítunk össze, de általában arcon min. 6, testen min. 8 kezelés javasolt heti 1 vagy maximum 2 alkalommal (ez persze bőrállapot és probléma mérték függő), ezt követően, ha szükséges, félévente fenntartó kezelés ajánlott.

FONTOS MEGJEGYEZNI! A kezelések eredményei fokozatosan alakulnak ki és a kúra után (hónapok múlva) is csak egyre jobb lesz az eredmény!

A terápia ideje a kezelt terület nagyságától függően 30-40 perc.

KLINIKAI ORVOS SZAKVÉLEMÉNYEK

DR. STEVEN ZIMMET

“A cél az, hogy pácienseimnek segítsek egészégük és jó közérzetük megőrzésében, hiszen amikor örülnek eredményeiknek, az számomra is öröm. A Venus Legacy™ készülék megkönnyíti az orvosok számára, hogy elérjék céljaikat; e készülék lehetővé teszi, hogy az orvos, és ne a termék szabályozza vagy szabja testre minden egyes páciens igényeinek megfelelően a kezelést. És ami a legjobb,hogy a Venus Legacy™ termék eredményei azonnaliak, tartósak, fájdalommentesek és nem igényelnek gyógyulási időt.”

DR. MICHAEL PERSKY

DR. JASON EMER

DR. GRANT STEVENS

“Sokféle cellulitisz típus van, amelyek speciális kezeléseket igényelnek, amire a Marina Plastic Surgery plasztikai sebészeten a Venus Legacy™ készüléket használjuk a combokon, a lábakon és az alsó végtagokon. Csodálatos eredményeket hoz a II. típusú cellulitisz kezelése esetében. A páciens lábain ténylegesen simább lesz a bőr. Imádjuk.”

HOGYAN MŰKÖDIK? NÉZD MEG VIDEÓN!

Gyakran ismételt kérdések

Kérdéseid lennének a szolgáltatással kapcsolatban? Összeszedtünk pár kérdést, amit a legtöbbször kérdeznek vendégeink. Ha nem találod a kérdésedre a választ, ne habozz, hívj minket vagy keress a közösségi oldalakon.

Gyakran ismételt kérdések

Fájdalommal vagy diszkomfort érzettel jár-e a kezelés?

A kezelés során általában fájdalom-érzet nem jelentkezik, a vendég egy kellemes meleg masszázs élményét kapja. A kezelés alatt esetleg enyhe égő, szúró érzés alkalmanként előfordulhat.

Hány kezelésre van szükségem?

Az optimális eredményhez az arcon és nyakon min. 6, a testen min. 8 kezelés javasolt. Nem ritka, hogy a vendégek látva a bőrük javulását, a kezeléssorozat végeztével még néhány héten keresztül is folytatják a terápiát.

Van-e utána teendőm?

Kifejezett teendő nincs. Kérésünk csupán arra szokott irányulni, hogy a kezelést követően a hatékonyság fokozása érdekében a bő folyadékfogyasztás mellett csökkentsük a bevitt cukor-és zsírmennyiséget.

Milyen kontraindikációk vannak?

18 év alatti kor
Terhesség
Vese működés-zavar
Súlyos májbetegség
Jelenlegi vagy múltbeli rákbetegségek és daganatmegelőző állapot
Akut gyulladásos folyamat a kezelendő felületen
Degeneratív neurológiai betegség
Beültetett szívritmus szabályozó
Fém implantátum a kezelt területen, kivéve dentális implant
Szabályozatlan pajzsmirigy rendellenesség
Visszerek a kezelt területen

Elővigyázatosságot igénylő kritériumok?

Hyaluronsav befecskendezése után egy hónappal tudunk kezelni
Szoptatás alatt már végezhető
Epilepszia
Lézeres orvosi arcmegújítás és mély vegyi bőrhámlasztás után egy hónappal kezelhető
Friss hegek,sebek
Rosacea

Mit kell tennem a kezelés előtt?

A beavatkozás nem igényel a vendég részéről semmilyen előkészítést, a bőséges folyadékfogyasztás javasolt kezelés előtt és utána is.

Van felépülési idő?

A kezelés minimális felépülési idővel és diszkomfort érzettel jár, egy terület kezelése kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe, ami után röviddel már élvezheti annak azonnali és tartós hatását.

Hogyan zajlik egy kezelés?

A vendég kényelmesen fekszik a kezelőágyon amíg a kolléganő eloszlatja a kezelőgélt a bőrén. A gél segíti, hogy az applikátor simán mozogjon a bőrfelszínen. A kezelő kiválasztja a megfelelő méretű applikátort, majd sima egyenletes mozdulatokkal megkezdi a bőrfelszín kezelését. Ez olyan érzés, mint egy csodálatos meleg masszázs. Javasoljuk vendégeinknek, hogy ilyenkor csukják be a szemüket, relaxáljanak, élvezzék a csendet, és azt, hogy most kizárólag velük foglalkoznak.

Az eredmények valósak?

Nagyon is valósak. Csak igazi vendégek fotóit használjuk az előtte-utána képeken.

Hogyan fogom érezni magam a kezelés után?

A kezelést követően enyhe bőrpír, erythema, esetleg minimális ödéma jelentkezhet, mely néhány óránál nem tart tovább. Amennyiben a kezelést vákuum technológiával is kiegészítjük, enyhe bevérzések jelentkezhetnek, melyen néhány óra, esetleg 1-2 nap alatt felszívódnak, de a mindennapok tevékenységét nem befolyásolják.

Mennyire sikeresek a kezelések?

A vendégek többsége már az első kezelés után látja az eredményt, azonban javasoljuk a teljes kezeléssorozat elvégzését: az arcon, nyakon min. 6 kezelés, testen min. 8 alkalom ajánlott.

Ingyenes Konzultáció

Minden esetben első lépésként egy ingyenes személyes konzultáció előzi meg a kezelést. A konzultáció alkalmával megbeszéljük a felmerült kérdéseket, amelyekre releváns válaszokat adunk, majd a vendég kitölti a kezeléshez megkezdéséhez szükséges nyilatkozatokat. Ezt követi az állapotfelmérés. Megvizsgáljuk a kezelendő területet, méréssel és fotózással dokumentáljuk a kiinduló állapotot, ezután pedig meghatározzuk a személyre szabott kezelés-sorozatot.

Küldj egy képet a kezelendő területről!

    Hozzájárulok az adataim felhasználására a kapcsolatfelvétel idejére.